Pécs tűz

A megyéből minden mozdítható egység a helyszínre sietett Pécs külterületére az Akó dűlőbe. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.


Fireplace Home Decor Decor

18 hours agoTűz ütött ki Pécs északnyugati szélén a Mecsek lábánál.

. Pécs Táncsics Mihály u. Egy férfi szemetet égetett lángba borította a Mecseket. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása.

Kigyulladt egy ház és hatalmas lángokkal ég aljnövényzet Pécsen az Akó dűlőben. Annyira hatalmas a füstoszlop hogy azt a város minden részéből látni. BAMA - Baranya megyei hírportál.

18 hours agoHatalmas lángokkal ég a Mecsek. Kiégett két lakás Pécsen miután tűz ütött ki egy nyolclakásos társasház garázsában a Zsinkó István utcában közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság OKF az MTI-vel szerda hajnalban. 11 hours agoMegszólalt a pécsi tüzet okozó férfi Mutatjuk a megrázó nyilatkozatot.

Tegnap délután Pécsen egy többszintes társasház második emeleti lakásában keletkezett tűz. Egyedülálló elérést országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.

A nagy erőkkel. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. A Katasztrófavédelem a következőket írja.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. Közülük három leégett és három gázpalack is felrobbant közölte a katasztrófavédelem. A tűz rendkívül gyorsan terjedt mivel a városban hónapok óta nem volt csapadék és a fák alatti fű és a bozótos szinte mindenütt teljesen kiszáradt.

16 hours agoLángokban áll a Mecsek. Fotókon a tegnapi pécsi tűz. A lángok eloltásán csaknem száz tűzoltó dolgozik a lakott.

Kiérkezésükkor a második és harmadik emelet füsttel. Tűz miatt volt ijedtség a Légszeszgyár utcában. Egy több mint kétszáz négyzetméteres kétszintes gumiőrlemény-üzem épülete égett teljes egészében Pécsen az István-aknánál.

Akarata ellenére okozott balesetet és minden károsult jogos kárát meg fogja téríteni a. Kósa Mátyás Krisztián a nevét is vállalva nyilatkozatot tett a Pécs Aktuálnak hogy minden érintetthez eljusson a bocsánatkérése. 2 hours agoA tűz a nagy szél miatt gyorsan terjedt és kárt tett a környező házakban.

Mivel a csarnok egy műanyag-feldolgozó cégé a katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan méri a levegő összetételét. BAMA - Hatalmas tűz borzolja a kedélyeket Pécsen képek videó Liliána Olga. Projekt tényleges befejezésének napja.

Címlap Tűz Hatalmas láng. Még szerda délután is dolgoztak a tűzoltók annál a pécsi társasháznál ahol éjjel egy óra körül csaptak fel a lángok. Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben.

3 hours agoElőállt a mecseki tűz okozója minden következményt vállal. Családok otthona veszett oda a megfékezhetetlennek tűnő lángokban csütörtök délután Pécsen. 18 hours agoNagy területen kigyulladt az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn csütörtökön írja a katasztrófavédelem.

17 hours ago1610 Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A Pécs Aktuál videót tett közzé az oltásról. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn. Hét lakónak kellett elhagynia az otthonát egy idős házaspárt füstmérgezés miatt szállítottak kórházba. A tűztragédia után a feltételezett elkövetőt a rendőrség elfogta a férfi pedig most a kilétét is felfedte és nehéz szavakkal kért bocsánatot.

Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas gyümölcsös kertekkel. A tűz gyorsan terjedt több lakóház is kigyulladt valamint nagy. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas.

Egy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából csütörtök délután tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál. Több hektárra terjed ki a tűz amely hétvégi- és lakóházakat is érintett. További intézkedést szükségessé tevő káros anyagot eddig nem találtak.

Mint az Infostart hírül adta csütörtökön három ház teljesen leégett több további pedig megrongálódott Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban az esemény hétvégi házakat érintett. A közlemény szerint a garázsban bútorokat vitorlákat az. Az egyik lakó füstre és dörömbölésre kelt fel ő órákig állt.

A pécsi tűzoltók nagy rajjal érkeztek a Patacs fölötti területre ahol megkezdték az oltást. A tűz a garázsból indult és pillanatok alatt tovább terjedt. Az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki.

2 hours agoMinden pécsitől elnézést kért a mecseki tűz okozója. 17 hours agoHétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A városi hivatásos tűzoltók mellett Komlóról és Siklósról is érkezett segítség a lángok elfojtásához.

Szám alatt 10 kW-os HMKE napelemes rendszer telepítése. 2000000- Ft 100 Projekt tartalma. Pécs - Kertváros kameránk látképén kezdett lángolni a Mecsek.

1 hour agoEgy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál csütörtök délután. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi. Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak de mára elavulhattak.

A pécsi komlói és siklósi tűzoltók hét vízsugárral oltották a lángokat. A pécsi hivatásos tűzoltók öt gépjárművel vonultak a helyszínre de katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. 18 hours agoÚjabb tűz ütötte fel a fejét webkameráinkon.

A posztot a Telex vette észre.


Pin On Zsolnay Historizmus


Minden Az Elso Lepessel Kezdodik Tiger Pictures Tiger Wallpaper Wild Animal Wallpaper


Tuz 2 2 By Victor Vasarely Victor Vasarely Op Art Victor


4 068 Kedveles 18 Hozzaszolas Der Heni Heni Der Official Instagram Hozzaszolasa Nagyik Apos Macko Nagypap Candles Flameless Candle


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Budapest Hungary Beautiful Places


Hungarocell Diszkandallo Fireplace Decor Home Decor


Pin On Tortenelmi Torteneti Pepita Hu


Pin By Gabor Csertan On Work Vehicles Trucks


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Beautiful Places Visual Art


Kozzeteve Itt Tettyei Mesztufa Barlang


Fotok


Brassoi Apropecsenye Tarcsan Kicsit Maskepp Bbq Grilling Food


Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Pecs Hungary Ca 1900 Five Churches Medallion Porcelain Ceramics Pottery Art Vase


Iden Az Utolso 10 Millioszoros Nap 2015 November 3 Joslas Sorselemzes Pecsen Cauldron Witches Cauldron Witch


Pin By Judit Sorselemzo Josno On Josno Pecsen Pecs Movie Posters Atrium


Turkish Hungarian Friendship Park In Szigetvar Sultan Hungary Natural Landmarks


Ethiopian Opal


Sopron Hungary Budapest Hungary Sopron Hungary


Majusfa Allitas Aprilis 30 Majus 1 Dolores Park Park Travel

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel